Bingo


De klassieke tafelspellen roulette, poker en baccarat, lijken maar niets aan kracht te verliezen. Datzelfde geldt eigenlijk voor bingo. Hoe simpel van opzet het spel eigenlijk ook is, het blijft gewoon een populair spel. Ook online, waarbij je mooie geldprijzen kunt winnen.
Bingo is een zeer bekend spel, een geliefd spel bovendien. Het wordt gespeeld door jong en oud en is van origine een spel voor in de huiskamer en in het buurthuis.

Leeftijd om Bingo te spelen

Wie gedacht had dat online bingo geen enkele rol van betekenis zou spelen, die komt bedrogen uit. Online bingo spelen is aantrekkelijk omdat er grote geldprijzen te winnen zijn. Speel je om geld, dan dien je wel tenminste 18 jaar oud te zijn Er zijn verschillende varianten van online bingo te spelen, spellen die in detail net allemaal iets van elkaar verschillen. Het online kansspel is volgens de spelers net zo gezellig als dat je het in de huiskamer of in het buurthuis speelt.

Forse geldprijzen online winnen

Bingo is een spel dat even simpel als geniaal is. Je speelt het met meer spelers. Elke speler krijgt een virtueel formulier met getallen. Wordt een getal omgeroepen door de spelleider en dat getal staat op jouw formulier, dan streep je het getal weg. De speler die het eerst een rij of de kaart vol heeft, is winnaar. Simpeler kan niet. Speel je bingo, dan werk je met de getallen 1 tot en met 75. Elk formulier heeft 24 getallen; vijf rijen van vijf. In het midden echter is geen getal geplaatst waardoor je op 24 uitkomt. Op je virtuele formulier krijg je vijf getallen tussen de 1 en 15, vijf getallen tussen de 16 en 30, vier getallen tussen de 31 en 45, vijf getallen tussen de 46 en 60 en vijf getallen tussen de 61 en 75.

Online interactie

Online bingo is net zo gezellig als wanneer je het thuis speelt. Je praat dan weliswaar niet live met elkaar, je hebt wel de mogelijkheid om te chatten met elkaar. Uiteraard ben je helemaal vrij om voor een bepaalde bingo room te kiezen, soms kun je behalve chatten ook met de webcam meekijken. En zo evenaar je de gezelligheid van het echte bingo spelen in het buurthuis nu door online te spelen. Je hoeft zo de deur niet meer uit.

Gratis bingo spelen om te oefenen

Als je verstandig bent dan speel je eerst de gratis versie Je kunt dan niets van je eigen geld verliezen en niets winnen. Je leert echter wel de regels van het spel kennen en ervaart hoe het er tijdens online bingo aan toe gaat. Heb je het spel onder de knie en weet je hoe het spel verloopt, dan kun je met echt geld gaan spelen. Dan maak je de kans op mooie geldprijzen. Ook dit maakt bingo een geliefd spel, ook dus om online te spelen. Zo zie je maar dat ook de oudjes het ook in de snelle en dynamische wereld nog best goed kunnen doen. Ten onrechte werden spellen als poker, roulette en ook bingo al afgeschreven toen het digitale tijdperk begon. Volledig ten onrechte, zo blijkt nu. De spellen zijn populairder dan ooit tevoren en dat is iets waar zelfs de meest verstokte bingo speler niet op gerekend had.