Hitzone

Een van de programma’s die uitgezonden werd bij TMF was Hitzone. Tijdens dit programma kwamen de laatste hits voorbij die in de laatste lijsten voorkwamen, of juist de nieuwste hits die je zeker niet mocht missen. Wekelijks was het programma te zien en het duurde niet lang tot er een verzamelalbum werd uitgebracht. Na het eerste album volgden er nieuwe uitgaven met daarop de laatste hits van die periode.

Uiteenlopende videoclips

Tijdens Hitzone kwamen de nummers voorbij in de vorm van videoclips. Nationale en internationale nummers werden uitgezonden op de televisie. Dat was het leuke van TMF, er was meer ruimte voor de Nederlandse muziek.

Nederlandse artiesten

Hier gaat het niet alleen om de Nederlandstalige nummers, maar de Engelstalige nummers die door de Nederlandse artiesten uitgebracht waren. Voorheen was alleen MTV de muziekzender waar in Nederland naar gekeken werd. Dankzij TMF kregen de Nederlandse muziekartiesten ook een televisieplatform.

De verzamelalbums van Hitzone

Op het verzamelalbum komen uiteenlopende nummers voor. Hitzone was daardoor een mengelmoes van meerdere muziekstijlen. Allemaal afkomstig van verschillende muziekproductiemaatschappijen.

In totaal verschenen per jaar vier albums. Alleen in de jaren 2000, 2006 en 2007 werden er vijf Hitzone albums uitgebracht. Aan het eind van het jaar kwam er ook een Best Of-jaaroverzicht. Dit was de perfecte verzameling van de populaire muziek van het afgelopen jaar.

De beelden van Hitzone

Hitzone was een programma dat helemaal in het teken stond van de muziek. Wanneer je dit programma aanzette, dan stond er non-stop muziek aan in de kamer zonder dat presentatoren en gasten tussendoor aan het praten waren. Bekijk de beelden van toen op de website en beleef de muziek van Hitzone opnieuw.