Top 100 Dance Hits

Dance-nummers worden vooral met elektronische instrumenten gemaakt. Deze stijl wordt daarom ook electronic dance music genoemd. Deze stijl is op het moment ontzettend populair. Een bekende DJ van dit genre is Tiësto, een Nederlandse artiest. Als jij een liefhebber van deze stijl bent, dan is het geen slecht idee om onze top 100 dance lijst in de gaten te houden. Hier vind je iedere week namelijk de top 100 best beluisterde dance-nummers in Nederland.

De top 100 dance lijst wordt iedere week hernieuwd

De top 100 dance van TMF Awards wordt wekelijks vernieuwd. De lijst wordt samengesteld op basis van de gegevens van betrouwbare bronnen. De nummers die je in onze top 100 terugvindt, zijn dus ook echt de meest beluisterde nummers van het moment. Door onze lijst wekelijks in de gaten te houden, krijg je een goed beeld van welke nummers veel geluisterd worden. Bovendien is het een uitstekende manier om nieuwe muziek te vinden die binnen jouw straatje past. Daarnaast kun je de lijst natuurlijk ook in de gaten blijven houden om na te gaan hoe de nummers van jouw favoriete DJ ontvangen worden.

Wil jij de nummers op Spotify luisteren?

Zie jij een interessante titel en heb je het idee dat je dit nummer nog niet eerder hebt gehoord? Dan kun je het nummer direct beluisteren door op het Spotify-icoontje naast het nummer te klikken. Mocht je een nummer tegenkomen dat je al kent, maar je graag nog eens zou willen luisteren, dan geldt uiteraard hetzelfde. Je kunt interessante nummers uit de top 100 dance ook eenvoudig delen met vrienden door op de share-knop te drukken.

Meer top 100 lijsten

Niet alleen vind je bij TMF Awards een top 100 dance, maar ook voor andere muziekgenres vind je top lijsten op ons platform. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een top 50 techno en een top 50 R&B. Luister je naar meerdere genres, dan is het verstandig om ook onze andere lijsten te controleren. Bovendien hebben we ook een top 40, met daarin muziek uit allerlei genres. Die lijst bestaat uit de top 40 meest beluisterde nummers in Nederland, ongeacht het genre.