Top 50 Techno Trance

Techno is een genre dat al een lange tijd bestaat en veel geluisterd wordt. Toch lijkt het erop dat deze muziekstijl de laatste jaren weer enorm in populariteit gestegen is. Voor de liefhebbers van het genre, is het aan te raden om onze top 50 techno in de gaten te houden. In deze lijst vind je de 50 techno-nummers die op dit moment het meest beluisterd worden in Nederland. De top 50 techno helpt je om interessante nummers binnen je favoriete genre te blijven ontdekken!

De top 50 techno wordt iedere week aangepast

De top 50 techno is een actuele lijst, aangezien deze iedere week wordt aangepast. De lijst wordt samengesteld op basis van data die afkomstig is van betrouwbare bronnen. Onze top 50 techno geeft je dus echt een goed beeld van welke techno-nummers op dit moment het meest beluisterd worden. Juist omdat de lijst iedere week wordt aangepast, kan het interessant zijn om vaker naar deze pagina terug te keren. De kans is immers groot dat je hier volgende week weer een aantal nieuwe nummers terug zal zien. Wél blijven de beste nummers meestal een langere tijd in de top 10 staan. Ben jij groot fan van een bepaalde DJ? Ook dan kan het leuk zijn om te volgen hoe zijn of haar nieuwe nummers het doen in de hitlijsten!

Een nummer beluisteren op Spotify?

Heb jij een Spotify-account? Dan is het mogelijk om de nummers uit deze lijst op Spotify te beluisteren. Dit doe je door simpelweg op het Spotify-icoontje naast een nummer te klikken. Het nummer wordt vervolgens geopend op Spotify. Je kunt nummers ook direct delen met je vrienden door op de share-knop te drukken.

De andere lijsten op TMF Awards

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in de top 50 techno, maar ook in de beste nummers uit andere genres? Ook dan ben je bij TMF Awards aan het juiste adres. Je kunt op ons platform bijvoorbeeld ook de top 50 dance en de top 50 R&B terugvinden. Daarnaast stellen we ook een wekelijkse top 40 samen van nummers uit alle genres.