Top 50 R&B Pop Electronic Mix

Ben jij een liefhebber van Rhythm-and-blues, kortweg R&B genoemd? Dan zal onze top 50 R&B je absoluut niet teleurstellen! In deze lijst vind je de R&B nummers die op dit moment het meest beluisterd worden. Wanneer je nieuwe nummers wilt ontdekken of benieuwd bent naar hoe je favoriete artiesten het doen, is het leuk om deze lijst in de gaten te houden.

Onze top 50 R&B is actueel

Deze top 50 R&B lijst wordt iedere week bijgewerkt. Je vindt hier dus een actuele lijst van R&B nummers die het meest beluisterd worden. De lijst wordt samengesteld op basis van betrouwbare bronnen en cijfers. Daardoor kun je hier iedere week weer terecht voor een betrouwbare top 50 R&B. Alhoewel sommige nummers voor een langere tijd in de top 50 zullen staan, blijft deze lijst een fantastisch middel om nieuwe muzieknummers mee te ontdekken. Ook wanneer je groot fan bent van één of meerdere artiesten binnen dit genre, kan het leuk zijn om te zien hoe goed hun nummers het op dit moment doen.

Je kunt de nummers direct beluisteren

Kom je een nummer tegen in onze top 50 R&B dat je nog niet eerder gehoord hebt? Dan kun je het nummer in kwestie direct beluisteren door op het Spotify-icoontje naast de titel te klikken! Dat geldt voor alle nummers in onze hitlisten. Dus ook als je een van je favoriete nummers tegenkomt, kun je deze direct in Spotify openen.

Meer dan alleen de top 50 R&B

Wie een liefhebber is van het genre R&B, zal zeker enthousiast zijn over onze top 50 R&B. Luister je ook graag naar andere genres? Dan raden wij je aan om ook de andere lijsten op het platform van TMF Awards in de gaten te houden. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een Techno en een Dance lijst. Daarin vind je de top 50 & 100 nummers van deze genres. Luister je muziek uit allerlei verschillende genres? Dan kun je ook een kijkje nemen in onze actuele top 40, waar je muziek uit allerlei genres terug kunt vinden.