Top 10 podcasts

Een podcast is een audio-uitzending die je op ieder gewenst moment kunt beluisteren. De podcasts luister je namelijk via het internet. De podcasts kunnen overal over gaan. Zo heb je bijvoorbeeld podcasts over het nieuws, games, sport en nog veel meer. De kans is groot dat er ook podcasts over jouw favoriete hobby te vinden zijn! Een podcast kan overigens ook muziek bevatten. Het luisteren naar podcasts heeft veel weg van het luisteren naar de radio. Het grote verschil is dus dat je de podcast op ieder gewenst moment kunt beluisteren. Luister jij graag naar podcasts? Dan is onze top 10 podcasts echt iets voor jou!

De top 10 podcasts zal wekelijks veranderen

In de top 10 podcasts vind je de podcasts die op dit moment het meest beluisterd worden in ons land. Bij het samenstellen van deze lijst maken we gebruik van betrouwbare weekcijfers. De audiofragmenten die je in de top 10 podcasts terugvindt, zijn dus ook echt de populairste podcasts van het moment. Iedere week wordt deze lijst vernieuwd. Welke podcasts het meest beluisterd worden, zal continu veranderen. Blijf ons platform en deze lijst daarom goed in de gaten houden! Op deze manier blijf je regelmatig nieuwe podcasts ontdekken die interessant zijn om te beluisteren. Wanneer je een interessante titel tegenkomt in onze lijst, kun je ervoor kiezen om de podcast direct te beluisteren. Is de podcast heel interessant? Dan kun je deze door middel van de deelknop met je vrienden delen.

Ook voor de beste muzieklijsten kies je voor TMF Awards

Ben je een liefhebber van podcasts? Dan is de kans groot dat je ook een echte muziekliefhebber bent! Wanneer dit het geval is, vind je de andere lijsten van TMF Awards wellicht ook interessant. Wij stellen bijvoorbeeld ook wekelijks een top 40 van best beluisterde muziek samen. Wanneer je vooral naar een specifiek genre luistert, is de kans groot dat we ook een lijst hebben met best beluisterde nummers uit specifiek dit genre. Zo hebben we bijvoorbeeld een top 50 lijst met R&B, maar ook een top 50 lijst met dancemuziek.

Wij wensen je veel luisterplezier toe!