TMF Games

Maak gebruik van het spellenaanbod op de website die jou terugbrengt naar de tijd van TMF. Niet alleen kan je hier oude video’s bekijken, maar ook de populaire games van toen vind je terug op de website. Games stonden toen nog in de kinderschoenen, maar werden steeds populairder bij kinderen en jongeren. Zelfs volwassenen werden door hun kinderen aangestoken met spellen als Tetris en mijnenveger.

Nintendo en GameBoy

De opkomst van de speelapparaten als de Nintendo en de GameBoy, werden deze spellen de huiskamers ingetrokken. Voorheen ging iedereen nog naar speelhallen om te gamen. Met behulp van de Nintendo konden kinderen via de televisie spellen spelen. De GameBoy was een draagbare spelcomputer, waar net als bij de Nintendo meerdere spellen afgespeeld konden worden.

De variaties van Tetris

Tetris was een van de spellen die bekend werd dankzij het speeltoestel GameBoy. Al gauw waren er meerdere uitvoeringen te vinden. Al is de variatie van Nintendo GameBoy wel de populairste. Daarom kan het spel niet ontbreken tussen de Games op tmfawards.nl. Bekijk de video van oude TMF Awards opnamen en breng de tijd door met Tetris of Bubble Trouble.

De eerste millennium-jaren

Games en muziek van deze website zijn de nostalgie van eind jaren negentig en de eerste millenniumjaren. Het is een ultieme combinatie om deze periode weer terug te brengen. Op tmfawards.nl ga je terug naar die tijd, waar computers in meerdere huishoudens voorkwamen. De techniek was nog zeer eenvoudig, maar toch geavanceerd genoeg voor het maken van wereldwijde rages.

Speel op hoger niveau

Ga terug in de tijd en speel de spellen waar jij in die jaren de dagen mee doorbracht. Orden de blokjes en zet ze op de juiste plaatsten neer. Laat rijen verdwijnen en behaal de hoogste levels bij Tetris. Wie weet heb je het nog in je om zo snel mogelijk de vormen te wijzigen volgens de samenstelling van de rijen.

Tactisch met Bubble Trouble

Test jouw denkvermogen bij Bubble Trouble. Ontdek hoe snel jij alle bubbels weet te verwijderen uit de hogere levels. Weet je nog hoe je de beschikbare wapens inzette in dit spel? Je bent nu jaren verder en wie weet is jouw tactische denkvermogen meer ontwikkeld. Daag jezelf uit en behaal hogere levels dan tijdens je jongere jaren.

Beleef oude rages

Herken je ook het spel Killer Sudoku nog? We zagen die voorheen terugkomen in kranten en tijdschriften. De spelcomputers uit die tijd hadden Killer Sudoku nog niet direct in hun game-assortiment opgenomen. Wel is het een ware rage geweest in die periode en daarom mag deze als game niet ontbreken op tmfawards.nl.

Andere games die te vinden zijn op deze nostalgische website zijn mijnenveger en pesten. Het laatste spel was al voor de komst van computers bekend als kaartspel. Voor mijnenveger was wel een computer nodig, om hier behendig in te worden.